Jahodový řez
26. 6. 2009
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Přísady na buchtu.(buchta je podle paní Pavlinky) zbytek moje fantazie. hrnky hladké mouky, 2 hrnky cukru (krystal), 1 hrnek rozpuštěného másla, 4 vejce, 1 prášek do pečiva 1 hrnek sodovky. 1 želatina koupená v obchodě krém jen jeden tvaroh a jedno pomazánkové máslo a 4 lžice cukru moučka. Kapka mléka Jakékoliv ovoce.
POSTUP PŘÍPRAVY
Přísady na buchtu sšechny smícháme dohromady a vylejeme na vymazaný plech. Pečeme 30 minut na 180 stupňu. Jak buchta schládne tak ji pomažeme polevou smíchanou ze všech přísad na polevu. poklademe ovoce a zalijeme želatinou. dáme vychladnou. Je to mňamka. Ham
Autorka: paní Bara L.